Inloggen Registreren
dottedLine

Ik wil graag UGG's kopen, Nou heb ik een Site gevonden maar mijn vraag is of deze site wel betrouwbaar is.

2
antwoorden
Toelichting: Ik wil graag UGG\'s kopen maar ik vind ze nog al duur. Nu heb ik een site gevonden (www.goodugg.co.uk) en daar zijn ze 90 euro in plaats van 200. Ik kan wel met PayPal betalen dus als het niet aankomt krijg ik mijn geld terug. Maar nou vroeg ik me af of ik dan wel echte UGG's krijg en of deze site wel betrouwbaar is?
dottedLine
Anoniem  |   06-10-2009  |   (2) antwoorden  
line
De bibliotheek geeft antwoord
De officiƫle website van UGG in Australiƫ geeft een lijst van erkende online retailers in UK en USA. Dit zou een betrouwbare lijst moeten zijn.
Er is wel een forum dat naar een lijst op een UGG-Hyves verwijst, waar www.goodugg.co.uk onder de niet betrouwbare webwinkels gerangschikt wordt, maar onduidelijk is hoe betrouwbaar deze lijst is.
dottedLine 07-10-2009   |   ibi.bibliotheek.nl
line
  geeft antwoord
Ik was benieuwd of je bij die site uggs hebt besteld. Kwam daar ook op uit, en vond het er erg betrouwbaar uitzien. Groetjes!
dottedLine
20-10-2009   |    
line
dottedLine
contact | colofon | sitemap | algemene voorwaarden ibi.bibliotheek.nl is een initiatief van SOOB NH, BOZH en ProBiblio
     
Afdrukken Voorlezen
Download widget